La previsió meteorològica per aquest diumenge no pintava massa bé pel equips participants en aquesta primera jornada de la temporada, tenint en compte els antecedents de la província. Finalment, la pluja va perdonar però no el vent que, tot i no ser huracanat, va emprenyar durant tot el dia.

Debutaven Salty de Barcelona en superfície herba contra la fusió Mifune-Marracos (M&M) en un partit trabat pel vent, com la majoria amb resultat final de 10-6 per M&M però que els hi comptava com una derrota 15-0 per no poder presentar rooster COED. A l'altre camp, Bravas imposava veterania i experiència davant el primer equip d'Esperit Vallès que mostren la constant millora del seu joc a cada jornada.

En la segona franja horària era el torn dels organitzadors contra Peixets. Els tarragonins van apretar des d'un bon inici amb una defensa amb zona que va fer patir de valent als barcelonins traduint-se en un resultat final de 13 a 3 pels locals.

Al migdia, el segon assalt d'Esperit Vallès 1 contra M&M es va convertir un partit molt igualat, resolt al punt universal a favor d'M&M però que també representava un 15-0 en contra dels guanyadors per no presentar COED. A la mateixa hora es van enfrontar Salty amb el segon equip vallesà i que també es va resoldre al punt universal pels de Barcelona. El resultat oficial, però va ser de 15-0 per Salty, ja que Esperit Vallès 2 també va presentar rooster OPEN.

Braves i Peixets s'enfrontaven posteriorment amb un joc molt sòlid per part dels actuals campions que deixaven un contundent 14-3 al seu favor. Posteriorment, al camp veí s'enfrontaven Salty i Mamadiadors que va acabar abans de temps amb un clar 15-0 pels de Tarragona.

Ja entrada la tarda, jugaven els dos equips OPEN de la jornada en un partit igualat durant els 90min que es va haver de decidir en l'universal point amb victòria final dels vallesanolleidetans per 8-7. Tancaven la jornada Peixets i Esperit Vallès 1 al camp 1 i Bravas amb Mamadiadors al 2. El primer, decidia quins dels dos equips es guanyava l'ascens a Primera Divisió a la següent jornada ja que tots dos equips es trobaven amb dues derrotes. Finalment va ser Peixets qui, per enfrontament directe, va guanyar la plaça fent servir, un cop més, el punt universal pel definitiu 10-9.

Finalment, el partit que decidia el guanyador de la jornada va ser un altre match força igualat des del principi on els favorits van saber donar aquella marxa més per guanyar ambdues parts de dos punts amb un resultat final de 12-8 pels defensors del títol que estrenen lideratge.

 

Classificació final:

1r Bravas 3G 0P 14PP +24

2n Mamadiadors 2G 1P 6PP +21

3r Salty 2G 1P 6PP +15

4t Peixets 1G 2P 3PP -20 (desempata amb Esperit V. 1 per enfrontament directe)

5è Esperit V. 1 1G 2P 4PP +5

6è M&M 1G 2P 2PP -29 (OPEN)

7è Esperit V. 2 0G 2P 0PP -16 (OPEN)

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.