Gran participació i doblet per a Bravas a la jornada final de la lliga catalana sobre platja

L’actualitat política a la nostra terra havia obligat a ajornar fins al desembre la jornada de lliga catalana sobre platja prevista inicialment per a l’1 d’octubre, amb els risc que la meteorologia deslluís un desenllaç tan important. No obstant, el passat diumenge 3 de desembre, un total de 18 equips es van citar a les platges de Castelldefels, desafiant el fred hivernal que patim des de fa ja un parell de setmanes, per disputar la fase final de la lliga catalana d’enguany.

El format de la competició per a aquesta fase final feia que els equips es distribuïssin en 4 grups. Un primer grup, amb 5 equips, que lluitaria per la plaça de campions de Catalunya. Un segon grup, també de 5 components, d’on resultarien els 3 equips que completarien el nombre de 8 a 1a divisió per la temporada vinent, i els dos equips completarien els de 2a. I dos grups més, A i B, per configurar la resta de posicions a 2a divisió.

En la lluita pel campionat la igualtat va ser terrible. De fet, cap equip va aconseguir guanyar els seus 4 partits, i en 5 dels 10 enfrontaments el resultat final va ser amb una diferència de 2 gols o menys. El campió va haver de decidir-se en un darrer i trepidant partit entre Sharks i Bravas A, que van acabar guanyant els darrers, proclamant-se per tant campions de Catalunya del 2017. Disctèrics va quedar 3r classificat, seguit per Salty i Peixets. El premi a l’Esperit de Joc va ser atorgat també a Bravas A, que va celebrar amb gran alegria el doblet.

Al grup de promoció a 1a divisió, Mamadiadors va ser el clar dominador, amb un equip físicament molt fort, i a la vegada amb molts canvis, guanyant amb facilitat els seus 4 partits. Bravas B quedava segon d’aquest grup, seguit per M&M’s (Mifune i Marracos), que tornen per tant a la primera divisió catalana. Green Squirrels, amb una gran evolució en el joc, va quedar ben a prop de l’ascens; i Esperit Black, afectat per unes baixes d’última hora per lesió, haurà de jugar la temporada vinent a segona.

Als dos grups de 2a divisió, els primers classificats van ser Peixets River i Bolskandisc, i els aragonesos van guanyar el partit final entre ambdós. En aquesta divisió, el premi a l’Esperit de Joc va recaure sobre Esperit Grey.

Cal destacar el creixement dels equips d’ultimate a Catalunya, que es manifesta en un elevat nivell de joc i en la proliferació de ‘segons equips’. Especialment remarcable és la participació amb 3 equips d’Esperit Vallès, Squirrels i Peixets, i el debut amb un 2n equip de Sharks. Enhorabona a tothom!

La propera cita serà sobre gespa, i caldrà esperar fins a l’any que ve. A reveure! 

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.